Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport stradal bicicleta 0796

0 stars: 0.00 din 0 pareri

560 lei Lei
Brand
0796
Out Of stock
Descriere
Poate fi realizat cu 1-9 sloturi.

Este perfect pentru parcuri, orase, facultati si scoli. Suportii nostri de bicicleta, proiectati atat pentru uzul in exterior cat si pentru interior, ofera solutii convenabile pentru parcarea in spatii publice a bicicletelor, securitatea acestora si depozitarea in casa dvs.

Acest suport pentru biciclete va poate ajuta, de asemenea, sa va organizati bicicletele in propriul garaj.

Putem produce module simple, duble sau multiple. Exista de semenea, unitatile individuale ce pot sustine una sau cinci biciclete dar pot fi puse, de asemenea, si in serie.

Mai multi suporti mici, minimalisti, distribuiti pe intreaga zona avuta in vedere si localizati aproape de destinatii individuale sunt de preferat unui numar mai mic de suporti mari care nu se pot incadra usor intr-o anumita zona.

Suportii de biciclete trebuie sa fie plasati in locuri publice cu vizibilitate ridicata si o buna iluminare. Evitati sa plasati suportii intr-un loc in care un hot sau vandal ar putea actiona fara teama de a fi imediat observat.

Suportii de bicicleta ar trebui sa fie acoperiti, acolo unde este posibil, pentru a proteja bicicletele de precipitatii.

Bicicletele nu trebuie sa blocheze caile pietonale prin iesirea in afara, pe trotuar.

Veti gasi mai multi suporti de biciclete pe site-ul nostru intr-o gama larga de culori si stiluri. Ei pot sustine numarul de biciclete pe care dvs. il solicitati.

Acest suport pentru biciclete este prevazut cu orificii pentru prinderea de sol.

Constructie robusta si in acelasi timp simpla, acest suport de biciclete

este eficient din punct de vedere al spatiului si reprezinta o solutie economica de parcare a bicicletelor. Acest suport pentru biciclete poate fi grunduit si apoi vopsit electrostatic sau poate fi zincat.

Suportul va descuraja furtul atunci cand bicicletele sunt prinse corect.. Este rapid si usor de instalat. Nu necesita asamblare.

Daca dimensiunile nu sunt adecvate va rugam sa contactati un membru al echipei noastre deoarece putem sa producem la comanda suporti pentru biciclete care sa se incadreze in cerintele dvs.

Recomandat a se folosi pentru: Biciclete

Tip asezare: Pe sol

Fete: 1 sau 2

Culoare: Orice culoare din gama RAL

Vopsire: Vopsea electrostatica sau acoperire galvanica (Zincat, Cromat, Brumat, Nichelat etc)

Dimensiuni (LxHxA): 1800 x 400 x 500 mm

Greutate totala: 8-18 kg

Greutate suportata: 10-500kg

Garantie: 12luni

Cod FID: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura