Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stand biciclete 0271

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
0271
Out Of stock
Descriere
Acest suport are 5 sloturi. poate fi realizat in orice combinatie de 1-5 sloturi.

Util a se folosi in: parcuri, orase, facultati sau scoli. Suportii nostri de bicicleta, proiectati atat pentru uzul in exterior cat si pentru interior, ofera solutii convenabile pentru parcarea in spatii publice a bicicletelor, securitatea acestora si depozitarea in casa dvs.

Putem produce module simple, duble sau multiple. Exista de semenea, unitatile individuale ce pot sustine una sau cinci biciclete dar pot fi puse, de asemenea, si in serie.

Mai multi suporti mici, minimalisti, distribuiti pe intreaga zona avuta in vedere si localizati aproape de destinatii individuale sunt de preferat unui numar mai mic de suporti mari care nu se pot incadra usor intr-o anumita zona.

Veti gasi mai multi suporti de biciclete pe site-ul nostru intr-o gama larga de culori si stiluri. Ei pot sustine numarul de biciclete pe care dvs. il solicitati.

Acest suport pentru biciclete este prevazut cu orificii pentru prinderea de sol.

Daca dimensiunile nu sunt adecvate, va rugam sa contactati un membru al echipei noastre deoarece putem sa producem, la comanda, suporti pentru biciclete care sa se incadreze in cerintele dvs.

Dimensiuni (LxHxA): 1500 x 310 x 500 mm

Cod FID: 7
Trimite mesaj
Din Gura in Gura