Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stand pentru bauturi racoritoare 0101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
0101
Out Of stock
Descriere
Construit din metal rezistent pentru a fi folosit un timp indelungat, acest stand este doar unul din numeroasele standuri de expunere pe care le producem.

Avand atat de multe optiuni, puteti alege standul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Va putem oferi, de asemenea, mobilier complet pentru diferite tipuri de supermarket-uri si magazine.

Combinam experienta acumulata de-a lungul multor ani cu proiectarea si productia de echipament comercial, standurile noastre fiind folosite in minimarket-uri, supermarket-uri, mall-uri, magazine de imbracaminte si incaltaminte, biblioteci, magazine de unelte, targuri, expozitii, sali de asteptare, aeroporturi, magazine de produse pentru infrumusetare, magazine de articole pentru petreceri, tutungerii, magazine pentru hobby-uri, magazine de cadouri, muzee, galerii de arta, agentii de turism, banci, librarii si asa mai departe.

Acest stand pentru bauturi poate fi personalizat conform cerintelor dvs. cu ajutorul forex-ului, stiplex-ului sau autocolantului printat / colorat in masa.

Va rugam sa verificati dimensiunile si daca nu sunt potrivite nevoilor dvs. sau doriti sa schimbati ceva in design, contactati un membru al echipei noastre deoarece putem sa producem la comanda standuri de expunere care sa se incadreze in cerintele dvs.

Recomandat a se folosi pentru: sticle
Trimite mesaj
Din Gura in Gura