Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Purificator aer germicid UV - 5648

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
5648
Out Of stock
Descriere
Dispozitivele de dezinfectie cu aer obtin rezultate bune cu aceasta forma de purificare, deoarece aerul are un coeficient de absorbtie scazut si, prin urmare, permite atacului UVC Germicid asupra microorganisme prezente in timpul recircularii aerului din incapere incarcat cu agenti patogeni. Aerul este antrenat in aparat de sistemului de circulatie (ventilator).
In plus, alte trei conditii benefice sunt in general prezente:
1.miscarea aleatorie a particulelor ce ofera orientari moleculare favorabile pentru atac al radiatiei UVC,
2.conditie de "circuit inchis",
3.a treia conditie este opotunitatea reciclarii (chiar si in cel mai simplu sistem, circulatie naturala, exista o reducerea apreciabila a numarului de organisme aeriene intr-o camera astfel pericolul infectiilor aeriene este redus considerabil).

In interiorul carcasei sunt amplasate lampile de UV-C, a caror radiatie este concentrata printr-un sistem de reflexie ce formeaza o cavitate rezonanta, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului. Timpul de circulatie al aerului este ales optim, tinandu-se cont de energia necesara distrugerii fiecarui tip de microorganism si de energia debitata de generatoare. Acest sistem este complet inofensiv pentru om, fiind un sistem cu un randament maximizat. Cu toate acestea, trebuie amintit ca aerul purificat nu este, in sine, agent de purificare. Sistemul de ventilatie naturala sau mecanica al camerei asigura trecerea aerului contaminat prin zona UV-C (zona superioara a camerei) si dezinfectia acestuia.

Dimensiune camera (supratata 36m2, inatime 2,5m, volum camera: 90m3),
Nr. de treceri necesare: 14,
Volum total de aer (trecut prin aparat): 1275m3,
Timpul total pentru atingerea dozei de radiatie UVC: 10.75h, (doza de 100mWs/cm2, 99.99% germicidare)

Recomandat a se folosi pentru: Impiedica raspandirea epidemiilor (ex: aerul din incapere este dezinfectat pana la 99%, iar suprafetele pana la 99.9% functie de distanta); Nu utilizeaza produsi chimici in procesul de dezinfectie si poate fi utilizat cu personalul in incapere (la variantele cu incinta inchisa); Consum de energie redus si costuri minime de intretinere; Elimina mirosurile neplacute de natura organica, inclusiv mirosul de tutun; Nu genereaza ozon si nu ionizeaza aerul din incapere;

Tip asezare: sol, perete, tavan

Culoare: Negru, portocaliu, albastru

Vopsire: vopsire electrostatica

Dimensiuni (LxHxA): L1350*H192*A192mm (corp principal), H1750*342*342 (picior cu 4 roti din care 2 cu autoblocare)

Greutate totala: 16kg

Garantie: 24 luni

Cod FID: 495
Trimite mesaj
Din Gura in Gura